In Vauvakuvaus

Ehkä jo huomasit, että olen aloittanut tänä syksynä työni valokuvauksen parissa uudella studiolla, Helsingin Suutarilassa. Tämä on suurin ja samalla ihanin muutos tähän syksyyn.

Hassua miten elämä kuljettaa ja tuntuu, että kohtalo astuu peliin ja lopulta kaikki on juuri niin kun pitääkin.

Pysähdyin ihan miettimään kuvausurani alkua, enkä voi olla nauramatta samalla kun kirjoitan tätä tekstiä. Aluksi asiakkaani nimittäin saapuivat vauvansa kanssa omaan kotiini. Ennen jokaista kuvausta edelsi suuri koko kodin siivous ja jopa huonekalujen siirto! ( nyt jo onneksi vähän naurattaa mistä sitä on työnsä aloittanut). Sillä aikaa kun itse kuvasin kotistudiolla mieheni ulkoili pienten lasteni kanssa. He kyläilivät mummolassa, tädeillä  ja milloin missäkin ja minä podin tästä huonoa omatuntoa jatkuvasti. Alkuun kotistudio tuntui hyvältä ja ennenkaikkea riskittömältä vaihtoehdolta, mutta kuvauksien lisääntyessä kaipasin tähän suurta muutosta.

Pikku hiljaa aloin tekemään enemmän vastasyntyneen kuvauksia asiakkaiden kotona ja lopulta aloin vuokraamaan toisen vauvakuvaajakollegan studiota tarpeeni mukaan.

Viime keväänä sitten sattumalta törmäsin tähän ihanimpaan Sini Sippel:in studioon. Sini oli jäämässä syksyn alussa äitiyslomalle ja etsi studiolle vuokralaista. Kun näin tämän paikan tiesin heti, että juuri tällä studiolla saan tehtyä työni juuri niin kuin haluan ilman kompromisseja. Luonnonvalokuvaajana valon määrä on suuressa roolissa ja täällä sitä riittää! Avara ja äärimmäisen kaunis studio on sitä kaikkea mitä olen etsinyt.

 

.

 

Vauvakuvaukset kuvaan kauniissa ja avarassa Studiossa Helsingin Suutarilassa.

Studiolta löytyy lainavaatteita kuvauksia varten.

 

Olen tästä muutoksesta suunnattoman onnellinen ja tuntuu entistä ihanammalta tehdä juuri tätä työtä!

Olin aina pyöritellyt päässäni ajatusta, että tuleva studioni tulisi olemaan Helsingin keskustan tuntumassa, mutta nyt tämän paikan myötä on ihanaa todeta, että tänne on asiakkaana niin helppo tulla. Studiolle pääsee autolla helposti ja parkkipaikkoja on paljon tarjolla, myös talvella!

Tervetuloa siis uudet ja vanhat asiakkaani Airamin vanhalle lampputehtaalle Suutarilaan!

 

Elina 

 

 

 

Recommended Posts
Ota yhteyttä

Emme ole juuri nyt tavoitettavissa, mutta laitathan sähköpostia. Palaamme asiaan mahdollisemman pian.

0

Start typing and press Enter to search

Vastasyntyneen kuvaus studioolla vauva äidin sylissä