TIETOSUOJA- JA REKISTERISELOSTE

TIETOSUOJA- JA REKISTERISELOSTE 21.5.2018

Miksi meillä on tietosuojakäytäntö?

Luottamuksesi on meille tärkeää ja suhtaudumme vakavasti tietosuojaan ja luottamuksellisiin tietoihin. Noudatamme soveltuvaa kansallista ja eurooppalaista tietosuojasääntelyä. Näissä tietosuoja- ja evästeperiaatteissa kerromme, mitä henkilötietoja saatamme kerätä ja miten käytämme niitä. Tiettyjen Linnolahti Photographyn tarjoamien verkkopalveluiden käyttö on mahdollista vain täyttämällä yhteystiedot.  Käyttämällä sivustoamme vahvistat hyväksyväsi nämä tietosuoja- ja evästeperiaatteet ja sitoutuvasi noudattamaan niitä. Ellet hyväksy näitä periaatteita, älä käytä sivustoamme.

Kuka vastaa henkilötietojesi käsittelystä?

Linnolahti Photography, Y-tunnus: 2778400-1, Sysimiehentie 8B, 00660 Helsinki

Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö: Elina Linnolahti, linnolahtiphotography@gmail.com, p. 045 11 45 562

Sinusta keräämämme henkilötiedot

Linnolahti Photography käyttää asiakasrekisterin yhteystietoja asiakassuhteen ylläpitoon ja muihin vastaaviin tarkoituksiin sekä kehittääkseen tuotteitaan. Jotta palvelumme on mahdollinen, tallennamme henkilötietosi, kun otat yhteyttä tai teet ostoksia verkkokaupassa. Seuraavat tiedot tallennetaan: asiakasnumero, sukunimi, etunimi, postiosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero, sähköpostiosoite, tiedot tilatuista palveluita ja toimituksen seurantatiedot.

Tallennamme tiedot voidaksemme:

  • välittää sinulle tietoa ostoksestasi, kuten lähettää tilausvahvistuksen, toimitusta koskevaa tietoa jne.
  • pitää yhteyttä
  • toimittaa tilauksesi
  • periä sinulta maksun
  • täyttää esimerkiksi kirjanpitolain ja kuluttajansuojalain edellyttämät vaatimukset
  • henkilötietojasi voidaan käyttää postitoimitusten sekä sähköposti- ja tekstiviestien lähettämiseen

Tallennamme meille lomakkeella, sähköpostitse tai chatissa ilmoittamasi henkilötiedot voidaksemme tarjota sinulle mahdollisimman hyvää palvelua. Saatamme säilyttää yhteydenottoosi liittyvän kirjeenvaihdon.

Suoramarkkinointi

Linnolahti Photography ei käsittele henkilötietojasi  markkinointitarkoituksiin ilman antamaasi suostumusta.

Saatamme myös kerätä ja käsitellä tietoja vierailuistasi sivustollamme, kuten liikennetietoja, paikkatietoja ja muita viestintätietoja sekä tietoja käyttämistäsi resursseista.

IP-osoitteiden käyttö:

IP-osoite (internetprotokollaosoite) on numerosarja, joka annetaan tietokoneellesi automaattisesti aina, kun muodostat internetyhteyden. Internetpalvelimet tunnistavat tietokoneesi sille verkkoistuntosi aikana annetun IP-osoitteen perusteella.

Linnolahti Photography tai puolestamme toimivat ulkopuoliset yhtiöt voivat kerätä järjestelmähallintoa ja sivustomme käytön tarkkailua varten tietokonettasi koskevia tietoja, kuten IP-osoitteita sekä tietoja käyttöjärjestelmän ja selaimen tyypistä, jos ne ovat saatavilla. Emme yleensä liitä käyttäjän IP-osoitetta käyttäjän henkilökohtaisesti tunnistettaviin tietoihin. Tämä tarkoittaa sitä, että jokaisen käyttäjän istunto tallentuu lokiin, mutta käyttäjä säilyy meihin nähden nimettömänä. Saatamme kuitenkin käyttää IP-osoitteita sivustomme käyttäjien tunnistamiseen, jos katsomme sen tarpeelliseksi voidaksemme valvoa käyttöehtojemme noudattamista tai suojata palveluamme, sivustoamme tai muita käyttäjiä.

Evästeet:

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita verkkosivustot tallentavat tietokoneellesi, kun vierailet niillä. Niitä käytetään laajasti verkkosivustojen toiminnan turvaamiseksi tai tehostamiseksi sekä antamaan sivuston omistajille tietoa.

Voit estää evästeet käyttämällä selaimesi asetuksia, joiden avulla voit kieltää kaikkien tai joidenkin evästeiden käytön. Jos käytät selaimen asetuksia, joilla estetään kaikki evästeet (myös olennaiset evästeet), et välttämättä pysty käyttämään sivustoamme tai kaikkia sen osia. Lisätietoja evästeistä, muun muassa siitä, miten näet tietokoneellesi tallennetut evästeet ja miten niitä hallinnoidaan ja poistetaan, on osoitteessa www.allaboutcookies.org.

Missä säilytämme henkilötietojasi? 

Keräämiämme tietoja saatetaan siirtää Euroopan talousalueen (”ETA”) ulkopuolelle tai säilyttää ETA:n ulkopuolella. Henkilötietoja luovuttamalla annat suostumuksesi tällaiseen tietojen siirtoon, säilyttämiseen tai käsittelyyn. Varmistamme, että henkilötietosi suojataan tällöin sovellettavan kansallisen lainsäädännön ja Euroopan unionin tietosuojasääntelyn edellyttämällä riittävällä tasolla. Ryhdymme kaikkiin kohtuullisesti arvioiden tarpeellisiin toimiin varmistaaksemme, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja näiden tietosuoja- ja evästeperiaatteiden mukaisesti.

Kaikki antamasi tiedot tallennetaan suojatuille palvelimille.

Tietojen siirtäminen internetissä ei valitettavasti ole täysin turvallista. Vaikka teemme parhaamme henkilötietojesi suojaamiseksi, emme voi taata sivustomme kautta siirtämiesi tietojen turvallisuutta. Tietojen siirtäminen tapahtuu aina omalla riskilläsi. Kun olemme vastaanottaneet tietosi, noudatamme aina tarkkoja menettelytapoja ja käytämme korkeatasoisia turvallisuusominaisuuksia tietojen luvattoman käytön estämiseksi.

Tietojen luovutus kolmansille osapuolille

Jotta Linnolahti Photographyn toiminta on mahdollista, luovutamme henkilötietojasi toimituksia hoitavalle logistiikkayritykselle (esimerkiksi Posti) ja IT-järjestelmien toimittajille ja niiden kehitys- ja tukiasioita hoitaville yhteistyökumppaneille Nämä yritykset tarjoavat Linnolahti Photographylle palveluja, teknisiä ratkaisuja ja alustoja.

Linnolahti Photography ei koskaan luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksiin.

Oikeutesi

Voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti sinulla on oikeus saada tietää, mitä henkilötietoja me sinusta käsittelemme ja pyytää meitä tarvittaessa korjaamaan henkilötietojasi. Sinulla on oikeus milloin tahansa peruttaa henkilötietojesi käsittelylle antamasi hyväksyntä joko kokonaan tai osittain, jolloin peruutus astuu voimaan välittömästi.

Säilytämme keräämiämme tietoja niin kauan kuin lakisääteinen velvollisuutemme tai pyytämäsi palvelun suorittaminen vaatii tai niin kauan kuin sovellettavassa suostumuksessa on sovittu.

Yhteystiedot

Jos haluat käyttää edellä mainittuja oikeuksiasi tai ottaa muuten meihin yhteyttä henkilötietojesi käsittelyä koskevissa asioissa, lähetä viesti osoitteeseen linnolahtiphotography@gmail.com.

Lämpimin terveisin,

Elina Linnolahti
Linnolahti Photography
Sysimiehentie 8B,
00660 Helsinki
045 11 45 562

Ota yhteyttä

Emme ole juuri nyt tavoitettavissa, mutta laitathan sähköpostia. Palaamme asiaan mahdollisemman pian.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search