SULOINEN TARINA SINUSTA

Suloinen tarina sinusta vauvakirja

Tutustu kirjaan

Haluan esitellä sinulle Suloinen tarina sinusta vauvakirjan. Kirjan, joka ei ole vain kirja vaan paljon enemmän.  Se on paikka, johon voit tallentaa arvokkaimmat muistot ja ihanimmat hetket omasta pienokaisestasi.  Suloinen tarina sinusta on syntynyt monen vuoden työn tuloksena. Se on tehty suurella rakkaudella ja intohimolla, työtunteja laskematta. Kun pitelet käsissäsi tätä kirjaa, tunnustele sen sivuja, katsele sen kantta ja ihastele sen sisältöä, sillä niitä on mietitty sinua varten. Tämä kirja on sinulle ja sinun pienokaisellesi ♥.

Suloinen tarina sinusta on tyylikäs, valokuvilla kuvitettu täytettävä vauvakirja, joka sopii sekä pienelle tytölle, että pojalle.

Tähän vaaleansävyiseen vauvakirjaan saat kirjoittaa ylös jokaisen rakkaan muiston, ensihetken, kehitysaskeleen sekä paljon muuta omasta pienokaisestasi.

Vauvakirja sisältää valmiita kysymyksiä, jotta sinun on helppo ryhtyä täyttämään sitä. Ja niin tärkeimmät vauvavuoden muistot tulee myös kirjattua ylös.

Kirjaa pääsee täyttämään jo odotusajasta kahteen ikävuoteen asti, mutta tämänkin jälkeen kirjaan on jätetty reilusti tilaa muiden vuosien muistoille sekä valokuville. Löydät kirjasta mm. osiot: odotus, vauvan syntymä, kehitysaskeleet, ihania hetkiä, juhlan aika, 0-2 vuoteen asti kuukausikohtaiset sivut muistoille sekä valokuville.

Etukannessa on pieni tasku, johon voit sujauttaa kortteja, valokuvia yms. Lisäksi kirjan voi sulkea lenkillä kiinni, ettei välissä olevat tärkeät muistot pääse tippumaan. Kirja saapuu kauniissa rasiassa, jossa voit säilyttää muistoja omasta vauvastasi tai vaikkapa valokuvia. Suloinen tarina sinusta vauvakirja on upea lahja odottavalle perheelle tai juuri syntyneelle pienokaiselle!

Vauvakirja- Linnolahti Photography
Suloinen tarina sinusta on ihanin vauvakirja, jonka voit täyttää vauvavuosien muistoilla

Suloinen tarina sinusta
jälleenmyyjät

"Sinulle joka haluat, että jonain päivänä voit ojentaa lapsellesi
ihanan kirjan ja sanoa, että tässä on
Suloinen tarina sinusta. "
-Petra-

Suloinen tarina sinusta kokemuksia

Valkoinen vauvakirja
Täytettävä vauvakirja

Tilaa omasi

Muistatko vielä ensimmäisen kerran kun pienokaisesi sanoi ”äiti”? Tai sen hetken kun hän otti ensimmäisiä haparoivia askelia?

Vaikka kuinka luulemme, että emme koskaan unohda näitä ihania hetkiä, aika kuultaa muistot. Kirjoita siis ylös kaikki mitä haluat muistaa vuosienkin päästä. Hetkiä teidän arjesta, päivistä ja kaikista ihanista ja tärkeistä asioita.

”Tämän kirjan ihanuutta on
vaikea kuvata yhteen kuvaan!”
-Emmi-

Ota yhteyttä

Emme ole juuri nyt tavoitettavissa, mutta laitathan sähköpostia. Palaamme asiaan mahdollisemman pian.

0

Start typing and press Enter to search