In Sinun tarinasi taaperosta koululaiseksi, Whitebabybooks

Sinun tarinasi -taaperosta koululaiseksi

Pari viikko sitten julkaisin uuden kirjani, Sinun tarinasi taaperosta koululaiseksi ja voi miten innoissani ollenkaan tästä upeasta vastaanotosta mitä tämä kirja on saanut! Tässä vielä pieni esittely sinulle kirjastani.

Sinun tarinasi taaperosta koululaiseksi on jatko-osa suositulle Suloinen tarina sinusta vauvakirjalleni ja se on osa White baby books- kirjasarjaani. Pääset täydentämään tätä kirjaa kun lapsesi on kaksivuotias, aina seitsemään ikävuoteen asti.

 

Tämä kirja on vaaleansävyinen ja se on tehty sopimaan sekä pienille tytöille, että pojille. Kaunis valkoinen, kovakantinen kirja on laadukkaasti valmistettu ja suunniteltu niin, että tätä kirjaa on ilo pitää esillä. Kun kirja on jatkuvasti silmien edessä, tulee siihen myös helpommin kirjoitettua hetkiä teidän perheen arjesta.

Kirjan alkuun on varattu muutamia sivuja perheen ja läheisten esittelyä varten. Ajatuksena on, että lapselle tärkeät ihmiset kuten mummot, vaarit, kummit, tädit, enot, sedät tai ystävät saisivat kertoa lyhyesti itsestään ja saisivat jättää pienen viestin lapsen omaan kirjaan.

Kirja etenee selkeästi vuosi vuodelta eteenpäin ja pääset kirjoittamaan ylös suloisimpia ja rakkaimpia muistoja omasta lapsestasi. Kirjasta löydät valmiita kysymyksiä, jonka avulla sinun on helppo ryhtyä täyttämään tätä kirjaa. Kirjan tyhjät sivut ovat tarkoitettu valokuville, lapsen piirustuksille tai vaikkapa muiden vuosien muistoille.

 

Tähän kirjaan pääset kirjoittamaan mm. lapsesi uusita taidoista, lempiasioista, arjesta, juhlahetkistä, syntymäpäivistä, ruokailuista, reissuista ja lomista. Lisäksi kirjasta löytyy myös kysymyksiä päiväkodista, esikoulusta sekä ensimmäisestä kouluvuodesta.

 

Kirja saapuu sinulle kauniissa lahjarasiassa, jossa voit jatkossa säilyttää muistoja lapsestasi, kuten lempipehmoleluja, vaatteita tai vaikkapa piirustuksia. Kirjan mukana tuleva olet ihanin kaikista- kiitoskortti on suunniteltu niin, että halutessasi voit käyttää sitä osana lastenhuoneen sisustusta.

 

Täyttämällä tätä kirjaa luot ainutlaatuisen tarinan sinun lapsestasi, siitä kuinka pienestä taaperostasi kasvaa reppu selässä kulkeva koululainen. Tätä tarinaa on ihana lukea yhdessä lapsen kanssa yhä uudelleen ja uudellen. Ja uskonkin, että tästä kirjasta tulee yksi tärkeimmistä aarteistasi.

Pääset tilaamaan tämän kirjan itsellesi täältä

Elina

Recent Posts
Ota yhteyttä

Emme ole juuri nyt tavoitettavissa, mutta laitathan sähköpostia. Palaamme asiaan mahdollisemman pian.

0

Start typing and press Enter to search