Lapsikuvaus

Tervetuloa tutustumaan kuviini lapsikuvauksen osalta.

Kuvaus voidaan toteuttaa toiveittesi mukaan kauniissa ja valoisassa studiossani, Helsingin Suutarilassa tai kesän / syksyn aikana myös toivomassasi miljöössä. Suosikkipaikkojani ovat upeat rannat ja sekä luonnonkauniit niityt.

Suosittelen sinua kurkkaamaan myös instagram tilini, sillä sinne jaan uusimmat kuvani.

Lapsikuvaus kokemuksia

Kävin poikani kanssa 1-v. kuvauksissa Elinan luona. Elinan tyyli kuvauksissa on hyvin lämminhenkinen ja hän saa parhaat puolet esiin niin pienistä kuin vähän isommistakin kuvattavista kohteista. Tallentuneista kuvista huokui hyvin aito ja lämmin tunnelma, juuri se mitä meillä kotona oikeasti on. Kuvia on ihana katsella tulevaisuudessa. Voin lämpimästi suositella Elinaa, mikäli toiveissa on ikuistaa ihania perheen yhteisiä hetkiä.

-Minna

Tämä on jo toinen kerta Elinan luona kuvauksissa ja molemmat kerrat ovat olleet ihanan rentoja. Kuvat ovat niin ihania, että on mahdoton olla ottamatta koko pakettia. Elina on todella taitava kuvaamaan sekä aivan super taitava lasten kanssa. Äitinä en stressannut yhtään tuleeko kuvista hyviä, vaikka oma poikani on erittäin vilkas, eikä juurikaan jaksa olla paikallaan kuvattavana.

-Laura

Teimme perhekuvauksen Elinan kanssa, ja kokemus oli aivan loistava. Elina sai upeasti kontaktin touhukkaaseen 2-vuotiaaseemme joka usein vierastaa uusia aikuisia. Kuvaustilanne oli Elinan johdolla hauska ja rento, ja saimme muistoksi ihania, luonnollisia kuvia joissa pikkuisemme näyttää juuri omalta itseltään.

-Hanna

Hei
varataanko kuvausaika
myös teille?

Ota yhteyttä

Emme ole juuri nyt tavoitettavissa, mutta laitathan sähköpostia. Palaamme asiaan mahdollisemman pian.

0

Start typing and press Enter to search