KAMERAN TAKANA

Tutustutaan

Aivan mahtavaa, kun löysit minut!

Reilu viisi vuotta sitten syntyi esikoispoikani ja maailma todella mullistui. En osannut millään tavalla odottaa etukäteen mitä kaikkea hän voikaan tuoda tullessaan.

Koin itseni todella onnekkaaksi kun sain olla äiti. Nautin leppoisista kotipäivistä ja rauhallisista vaunulenkeistä. Halusin muistaa jokaisen hetken vauva ajasta niinpä kamera oli koko ajan esillä ja muistikortit täyttyivät. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Päiväunien aikaan keitin itselleni ison kupin lattea, söin paljon suklaata ja aloin suunnittelemaan vauvakirjaa. Tein kirjaa aluksi täysin itselleni, kunnes rohkenin unelmoida jostain paljon suuremmasta.

Vauvakirjan teko eteni todella hitaasti ja välillä ei ollenkaan. Toisinaan hautasin koko idean, mutta aina kun avasin kirjani tiedoston tajusin, että haluan todella julkaista sen.
Tähän väliin syntyi vielä toinen lapseni ja kirjan teko taas hiukan siirtyi. Meni 3,5 vuotta kirjan aloituksesta kun seisoin ikkunan edessä tuijottaen ulos ja olin samaan aikaan innoissani, kauhuissani ja todella jännittyneenä.

Sillä pian tulisi rekka tuomaan ensimmäistä painosta Suloinen tarina sinusta-vauvakirjasta.

Elina linnolahti vauva ja perhevalokuvaaja

Kirjan teon ohella minulle syntyi myös toinen unelma. Halusin kuvata vauvoja ja perheitä. Halusin ikuistaa ihania hetkiä ohikiitävistä ajoista. Aloin kuvaamaan ystävien vauvoja ja naapurissa asuvia perheitä. Aloin itse opiskelemaan ja harjoittelemaan kovasti kuvaamista ja editointia. Ja huomasin, että nautin siitä kovasti.

Valokuvaus on minulle ihanien hetkien ja tunteiden ikuistamista. Haluan kuvistani välittyvän aitoa tunnelmaa ja suuria tunteita. Kuvaustyylini on lifestyle-henkistä, rentoa kuvausta. Vauvakuvauksessa suosin vaaleita, maanläheisiä sävyjä ja käytän pääosin luonnonvaloa.

Perustin Linnolahti Photographyn 2v. sitten ja vaikka tämä tie ei ole se helpoin, olen onnellinen, että löysin rohkeutta toteuttaa unelmaani.

Olen siis Elina, valoa rakastava, haaveilia, matkakuumeilija sekä muistojen vaalija.

Voit olla yhteydessä minuun sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 045 1145 562. Pyrin vastaamaan viestiisi vuorokauden sisällä. Jos vastaustani ei kuuluu, en luultavasti ole saanut viestiäsi. Laitathan uuden? Kiitos!

Tallennetaan muistot kaikkein tärkeimmistä!

Ota yhteyttä

Emme ole juuri nyt tavoitettavissa, mutta laitathan sähköpostia. Palaamme asiaan mahdollisemman pian.

0

Start typing and press Enter to search