VASTASYNTYNEEN KUVAUS

Newborn kuvaus

Newborn kuvaus – Muistoja joita ilman et halua olla.

Ensimmäiset päivät vastasyntyneen vauvan kanssa kuluvat hurjan nopeasti, ja monella vieläpä pienessä sumussa. Kaikki on niin uutta ja ihmeellistä. Nuo ainutlaatuiset hetket vauvan kanssa ovat varmasti niitä yksiä onnellisimpia hetkiä, jotka todella haluamme muistaa ikuisesti ♥

Vauvakuvauksessa haluan ikuistaa perheesi ensipäivät, jotta sinä saisit keskittyä täysillä vain siihen tärkeimpään, pienen ihastelemiseen ja häneen tutustumiseen. Valokuvaan pääasiassa pääkaupunkiseudulla, ensisijaisesti Helsingin Suutarilassa sijaitsevassa studiossani, mutta toiveiden mukaan myös teidän kotonanne.

Kuvaan pääasiassa luonnonvalolla ja suosin vaaleita sävyjä. Pyrin ikuistamaan vastasyntyneet vauvat juuri sellaisena kuin he ovat ja käytän vain vähän rekvisiittaa, sillä uskon, että yksinkertaisuus on kaikista kauneinta.

Vastasyntynyt vauva newborn kuvauksessa.
Newborn kuvauksessa vastasyntynyt vauva isän sylissä.

Milloin newborn kuvaus varataan?

Suosittelen, että otat yhteyttä noin 3 kk ennen vauvan syntymää. Näin varmasti löydämme ajan newborn kuvauseen juuri sinun vauvallesi.

Jos huomaat olevasi myöhässä, ei huolta! Teen parhaani, että kaikesta huolimatta löydämme sinulle ajan vauvakuvaukseen.

Varauksen yhteydessä emme sovi varsinaista kuvauspäivää vaan kuvausaika lyödään lukkoon vasta vauvan syntymän jälkeen.

Varauksen jälkeen saat minulta sähköpostiisi kattavan infopaketin tulevista kuvauksista. Kerron mm. miten voit valmistautua vastasyntyneen kuvaukseen ja millaisia vaatteita suosittelen kuvaukseen laitettavaksi.

Pyrin kuvaamaan kaikki vastasyntyneet vauvat 4-10 päivän ikäisenä, mutta viimeistään kolmen viikon sisällä heidän syntymästä. Newborn kuvaus etenee täysin vauvan ehdoilla, ja siihen onkin hyvä varata riittävästi aikaa, yleensä 2-4 tuntia. Välillä syötetään, vaihdetaan vaippaa sekä tuuditellaan.

Oliko hän todella näin pieni
ja suloinen

Newborn kuvaus + perhekuvat

Suosittelen lämpimästi ottamaan newborn kuvien lisäksi aina myös perhekuvia. Moni äiti kokee, ettei synnytyksen jälkeen ole niin kuvauksellinen. Vain harva vaate mahtuu päälle ja olo voi olla väsynyt.

Vaikka kokisit, ettet ole parhaimmillasi, usko kun sanon, että kuvista, jossa koko perhe on mukana tulee vuosien myötä erityisen rakkaita.

Koko perheen yhteisistä kuvista huokuu vanhempien onnen ja ilon sekaiset tunteet, rakastavat katseet ja siinä samassa unohtuu väsymys sekä kaikki muu.

Tavoitteeni on saada teidät tuntemaan olonne kotoisaksi ja rennoksi. Kuvaustyylini on  sekoitus rennonpaa lifestylea ja tarkempaa asettelua, ilman väkinäistä pönötystä. Sinun ei tarvitse osata mitään kuvaukseen tullessasi, sillä minä neuvon ja asettelen teitä niin, että saadaan  luonnollisen kauniit kuvat sinun perheestäsi. Vauvakuviin haluan ikuistaa juuri teidän tapoja, kosketuksia ja tyyliä pitää vauvaa lähellä.

Vastasyntynyt vauva newbornkuvauksessa aidin sylissa.
Vastasyntynyt vauva newborn kuvauksessa studiolla Helsingissä.

Vauvakuvaus - Hetki, jota et varmasti kadu

 Vauvakuvaus on paljon enemmän kuin kuvat tietokoneella. Se on ainutlaatuinen kokemus koko perheelle. Upeiden kuvamuistojen avulla pääset palaamaan vauvasi ensipäiviin vuodesta toiseen. Voit palauttaa mieleesi miltä tuntui pitää sylissä jotain niin pientä ja haurasta elämän alkua. Ja miltä tuntui pysähtyä uuden elämän äärellä ja hetkeksi unohtaa kaikki muu.

Newborn kuvaus on ainutkertaisien hetkien tallennusta ja sijoitus, jota varmasti et tule katumaan.

Katso newborn kuvauksen hinta ja kuvauspakettini

Varaa newborn kuvaus

Newborn kuvaus kokemuksia

Kävimme Linnolahti Photographyn luona newborn- ja perhekuvauksissa ja voin lämpimästi suositella paitsi lopputulosta myös sitä, miten miellyttävä ja rento kuvauskokemus koko perheelle oli. Elinasta huokuu sekä lapset että vanhemmat huomioiva lämmin ja rauhallinen ammattitaito. Kuvista tuli niin ihanat, että herkistyin gallerian avattuani itkuun. En voi tarpeeksi kiittää Elinaa siitä, millaisen muiston perheelle saimme. Laura Tirkkonen, homevialaura.com

Elina ottaa sekä lapset että aikuiset huomioon, luo turvallisen ja mukavan kuvaussession jossa myös vilkas taapero viihtyy. Hän on ammattitaitoinen ja asiakas voi luottaa siihen että saa upeat kuvat. Meidän perheen kolmas kuvaus ei varmasti jää viimeiseksi. <3

-Disa

 

Voi Elina, täällä taas pyyhin silmäkulmistani kyyneleitä, katsoin nyt nuo vastasyntyneen kuvat ja voi, olen aivan sanaton, ihania, ihania, ihania, aivan jokainen kuva. Niin kauniita, otan koko gallerian, eihän noista voi yhtäkään kuvaa jättää pois, kun ovat kaikki niin täydellisiä. Kiitos kiitos kiitos. Olet niin taitava valokuvaaja ja kuinka oletkaan saanut ikuistettua kuviin juuri sen, jonka haluan muistaa, ilon, onnen ja rakkauden.

-Miima

 

Ihana, lämminhenkinen, lapset ihanasti huomioiva valokuvaaja. Meille jäi hyvä mieli kuvauksista ja saimme ihania, laadukkaita kuvia ihailtavaksi vuosiksi eteenpäin.

-Outi

 

Pieniä yksityiskohtia

Haluan muistaa sinut
Juuri sellaisena kun olit
silloin kun kohtasimme

Vastasyntyneen kuvaus / Newborn kuvaus / Vauvakuvaus

Ota yhteyttä

Emme ole juuri nyt tavoitettavissa, mutta laitathan sähköpostia. Palaamme asiaan mahdollisemman pian.

0

Start typing and press Enter to search