VASTASYNTYNEEN KUVAUS

Newborn kuvaus

Newborn kuvaus – Muistoja joita ilman et halua olla.

Ensimmäiset päivät vastasyntyneen vauvan kanssa kuluvat hurjan nopeasti, ja monella vieläpä pienessä sumussa. Kaikki on niin uutta ja ihmeellistä. Nuo ainutlaatuiset hetket ovat varmasti niitä yksiä onnellisimpia hetkiä, jotka todella haluamme muistaa ikuisesti ♥

Vastasyntyneen kuvauksessa haluan ikuistaa perheesi ensipäivät, jotta sinä saisit keskittyä täysillä vain siihen tärkeimpään, pienen ihastelemiseen ja häneen tutustumiseen. Valokuvaan pääasiassa pääkaupunkiseudulla, ensisijaisesti Helsingin Suutarilassa sijaitsevassa studiossa, mutta toiveiden mukaan myös teidän kotonanne.

Kuvaan pääasiassa luonnonvalolla ja suosin vaaleita sävyjä. Pyrin ikuistamaan vastasyntyneet vauvat juuri sellaisena kuin he ovat ja käytän vain vähän rekvisiittaa, sillä uskon, että yksinkertaisuus on kaikista kauneinta.

Vastasyntynyt vauva newborn kuvauksessa.
Newborn kuvauksessa vastasyntynyt vauva isän sylissä.

Milloin vastasyntyneen kuvaus varataan?

Suosittelen, että otat yhteyttä noin 3 kk ennen vauvan syntymää. Näin varmasti löydämme ajan vastasyntyneen kuvauseen juuri sinun vauvallesi.

Jos huomaat olevasi myöhässä, ei huolta! Teen parhaani, että kaikesta huolimatta löydämme sinulle ajan newborn kuvaukseen.

Varauksen yhteydessä emme sovi varsinaista kuvauspäivää vaan kuvausaika lyödään lukkoon vasta vauvan syntymän jälkeen.

Varauksen jälkeen saat minulta sähköpostiisi kattavan infopaketin tulevista kuvauksista. Kerron mm. miten voit valmistautua vastasyntyneen kuvaukseen ja millaisia vaatteita suosittelen kuvaukseen laitettavaksi.

Pyrin kuvaamaan kaikki vastasyntyneet vauvat 4-10 päivän ikäisenä, mutta viimeistään kolmen viikon sisällä heidän syntymästä. Vastasyntyneen kuvaus etenee täysin vauvan ehdoilla, ja siihen onkin hyvä varata riittävästi aikaa, yleensä 2-4 tuntia. Välillä syötetään, vaihdetaan vaippaa sekä tuuditellaan.

Oliko hän todella näin pieni
ja suloinen

Myös perhekuvia

Suosittelen lämpimästi ottamaan newborn kuvien lisäksi aina myös perhekuvia. Moni äiti kokee, ettei synnytyksen jälkeen ole niin kuvauksellinen. Vain harva vaate mahtuu päälle ja olo voi olla väsynyt.

Vaikka kokisit, ettet ole parhaimmillasi, usko kun sanon, että kuvista, jossa koko perhe on mukana tulee vuosien myötä erityisen rakkaita.

Koko perheen yhteisistä kuvista huokuu vanhempien onnen ja ilon sekaiset tunteet, rakastavat katseet ja siinä samassa unohtuu väsymys sekä kaikki muu.

Tavoitteeni on saada teidät tuntemaan olonne kotoisaksi ja rennoksi. Kuvaustyylini on  sekoitus rennonpaa lifestylea ja tarkempaa asettelua. Pyrin neuvomaan tai asettelemana teitä hyvin vähän, sillä haluan kuviini ikuistuvan juuri teidän tapoja, kosketuksia ja tyyliä pitää vauvaa lähellä.

Vastasyntynyt vauva newbornkuvauksessa aidin sylissa.
Vastasyntynyt vauva newborn kuvauksessa studiolla Helsingissä.

Hetki, jota et varmasti kadu

Vastasyntyneen kuvaus on paljon enemmän kuin kuvat tietokoneella. Se on ainutlaatuinen kokemus koko perheelle. Upeiden kuvamuistojen avulla pääset palaamaan vauvasi ensipäiviin vuodesta toiseen. Voit palauttaa mieleesi miltä tuntui pitää sylissä jotain niin pientä ja haurasta elämän alkua. Ja miltä tuntui pysähtyä uuden elämän äärellä ja hetkeksi unohtaa kaikki muu.

Vastasyntyneen kuvaus on ainutkertaisien hetkien tallennusta ja sijoitus, jota varmasti et tule katumaan.

Varaa kuvaus

Elina ottaa sekä lapset että aikuiset huomioon, luo turvallisen ja mukavan kuvaussession jossa myös vilkas taapero viihtyy. Hän on ammattitaitoinen ja asiakas voi luottaa siihen että saa upeat kuvat. Meidän perheen kolmas kuvaus ei varmasti jää viimeiseksi. <3

-Disa

 

Voi Elina, täällä taas pyyhin silmäkulmistani kyyneleitä, katsoin nyt nuo vastasyntyneen kuvat ja voi, olen aivan sanaton, ihania, ihania, ihania, aivan jokainen kuva. Niin kauniita, otan koko gallerian, eihän noista voi yhtäkään kuvaa jättää pois, kun ovat kaikki niin täydellisiä. Kiitos kiitos kiitos. Olet niin taitava valokuvaaja ja kuinka oletkaan saanut ikuistettua kuviin juuri sen, jonka haluan muistaa, ilon, onnen ja rakkauden.

-Miima

 

Ihana, lämminhenkinen, lapset ihanasti huomioiva valokuvaaja. Meille jäi hyvä mieli kuvauksista ja saimme ihania, laadukkaita kuvia ihailtavaksi vuosiksi eteenpäin.

-Outi

 

Pieniä yksityiskohtia

Haluan muistaa sinut
Juuri sellaisena kun olit
silloin kun kohtasimme

Vastasyntyneen kuvaus / Newborn kuvaus / Vauvakuvaus

Ota yhteyttä

Emme ole juuri nyt tavoitettavissa, mutta laitathan sähköpostia. Palaamme asiaan mahdollisemman pian.

0

Start typing and press Enter to search