PERHEKUVAUS

Perhekuvaus

Miksi perhekuvia? Monelle käy varmasti samoin kuin meidän perheellemme… Suurimmassa osassa kuvista ovat lapset ja toinen vanhemmista, mutta yhteiskuvia koko perheestä on todella vähän tai ei ollenkaan. Vaikka juuri niitä ehkä eniten kaipaisimme. Myös lapsille on tärkeää nähdä kuvia, jossa koko perhe on yhdessä.

Perhekuvaus on yksi lemppareistani, sillä koen olevani etuoikeutettu kun pääsen seuraamaan ja tallentamaan teidän yhdessäoloa lasten kanssa. Ne ovat täynnä ihania hetkiä, rentoa yhdessä oloa, hassuttelua, naurua ja onnea.

Pyrin tallentamaan aitoja tunteita ja tilanteita. Kuvaan lifestyle tyylisesti ja asettelen varsinaisiin kuvausasentoihin vain harvoin.

Lapsikuvaus
perhekuvaaja

Missä kuvataan?

Kuvaan perheitä pääasiassa miljöössä pääkaupunkiseudulla, mutta sopimuksen mukaan myös muualla. Jos sinulla on mielessäsi jokin teidän perheellenne tärkeä tai kiva paikka, niin kuvataan siellä! Vaihtoehtoisesti minä voin ehdottaa sopivia kuvauspaikkoja teidän perheellenne.

Kuvaukseen kannattaa varata aikaa kuvauspaketista riippuen 1-2 tuntia.

Kuvauksen varaamisen jälkeen saat lisäinfoa kuvaukseen valmistautumisesta.

Hetkiä, jotka
haluamme muistaa

Aina

Kuvia kaikkein tärkeimmistä

Tulet ymmärtämään perhekuvauksen todellisen arvon vasta vuosien päästä.

Parhaimillaan kuvat saavat sinut palaamaan uudelleen menneisiin hetkiin. Ne saavat hymyn huulillesi, olosi onnelliseksi ja jopa todella liikuttuneeksi.

Perhekuvaus on kuvaus, johon haluan aidosti vangita jotain sanoin kuvaamatonta. Se kertoo tarinaa teidän perheestä, elämästä, katseita, kosketuksesta ja niistä lukemattomista tunteista.

Miljöökuvaus
lapsuusmuistoja

Ohikiitäviä hetkiä upeisiin kuviin

Varataanko teille kuvausaikaa tai haluatko kysyä minulta jotakin?

Kuvia kaikkein
tärkeimmistä

Ota yhteyttä

Emme ole juuri nyt tavoitettavissa, mutta laitathan sähköpostia. Palaamme asiaan mahdollisemman pian.

0

Start typing and press Enter to search