NEWBORNKUVAUS

Hän on täällä!

Ensimmäiset päivät vauvan kanssa kuluvat hurjan nopeasti, ja monella vieläpä pienessä sumussa. Kaikki on niin uutta ja ihmeellistä. Nuo ainutlaatuiset hetket ovat varmasti niitä yksiä onnellisimpia hetkiä, jotka todella haluamme muistaa ikuisesti ♥

Haluan ikuistaa perheesi ensipäivät, jotta sinä saisit keskittyä täysillä vain siihen tärkeimpään, pienen ihastelemiseen ja häneen tutustumiseen. Valokuvaan pääkaupunkiseudulla ensisijaisesti Helsingin Suutarilassa sijaitsevassa studiossa, mutta toiveiden mukaan myös teidän kotonanne.

Kuvaan pääasiassa luonnonvalolla ja suosin vaaleita sävyjä. Pyrin kuvaamaan vauvat juuri sellaisena kuin he ovat ja käytän vain vähän rekvisiittaa, sillä uskon, että yksinkertaisuus on kaikista kauneinta.

vastasyntyneenkuvaus
Vauva

Milloin kuvausaika varataan

Suosittelen, että otat yhteyttä odotuksen keskivaiheilla, mutta viimeistään 3 kk ennen laskettua aikaa. Näin varmasti löydämme kuvausajan juuri teille.

Varauksen yhteydessä emme lukitse varsinaista kuvauspäivää vaan kuvausaika sovitaan aina vauvan syntymän mukaan.

Varauksen jälkeen lähetän sinulle infopaketin tulevista kuvauksista ja niihin valmistautumisesta.

Pyrin kuvaamaan kaikki vauvat 4-9 päivän ikäisenä, mutta viimeistään kolmen viikon sisällä heidän syntymästä. Kuvaus etenee täysin vauvan ehdoilla, ja siihen onkin hyvä varata riittävästi aikaa, yleensä 2-4 tuntia. Välillä syötetään, vaihdetaan vaippaa sekä tuuditellaan.

Oliko hän todella näin pieni
ja suloinen

Myös perhekuvia

Suosittelen lämpimästi ottamaan vauvakuvien lisäksi myös perhekuvia. Moni äiti kokee, ettei synnytyksen jälkeen ole niin kuvauksellinen. Vain harva vaate mahtuu päälle ja olo voi olla väsynyt. Huolimatta siitä uskon, että perhekuvat ovat todella arvokkaita ja niiden  puuttuminen alkaa myöhemmin todella harmittamaan. Kuvista huokuu vanhempien onnen ja ilon sekaiset tunteet, rakastavat katseet ja  siinä samassa unohtuu väsymys sekä kaikki muu. Tavoitteeni on saada teidät tuntemaan olonne kotoisaksi ja rennoksi. Kuvaustyylini on  sekoitus rennonpaa lifestylea ja tarkempaa asettelua. Pyrin neuvomaan tai asettelemana teitä hyvin vähän, sillä haluan kuviini ikuistuvan juuri teidän tapoja, kosketuksia ja tyyliä pitää vauvaa lähellä.

perhekuvaus
Vastasyntyneenkuvaus

Hetki, jota et varmasti kadu

Vastasyntyneenkuvaus on ainutkertaisien hetkien tallennusta ja sijoitus jota varmasti et tule katumaan. Valokuvat ovat upea muisto, jonka avulla voit palata näihin ohikiitäviin hetkiin yhä uudelleen ja uudelleen.

Pieniä yksityiskohtia

Haluan muistaa sinut
Juuri sellaisena kun olit
silloin kun kohtasimme

Ota yhteyttä

Emme ole juuri nyt tavoitettavissa, mutta laitathan sähköpostia. Palaamme asiaan mahdollisemman pian.

0

Start typing and press Enter to search