LAPSIKUVAUS

Lapsikuvaus

Oman lapsen kuvaamisesta jää arvokkaita muistoja tulevien vuosien varrelle.

Ensimmäinen vuosi sisältää paljon kehitystä ja kasvua. Ja sen aikana onkin useita otollisia kuvaushetkiä.

Suosituimpia niistä ovat;

3-4 kuukauden iässä, kun vauva on oppinut kunnolla kannattelemaan päätään ja jaksaa olla vatsallaan.

6-9 kuukauden iässä, kun lapsi on oppinut istumaan ilman tukea ja vauvanpyöreys on vielä tallella.

ja suosituin kaikista on  1. vuotiskuvaus.

Kuvaukseen on hyvä varata aikaa, jotta ehdimme hieman tutustua toisiimme ja saamme rennompia kuvia. Jokainen kuvaus etenee omalla painollaan ja lapsen tahtisesti. Ota siis kiireetön ja iloinen mieli mukaasi.

Lapsikuvaus
Lapsikuvausta kesällä miljöössä perheen kanssa

Lapsikuvaus studiossa vai miljöössä?

Kuvaan lapsia valoisassa studiossani Helsingin Suutarilassa, kesän / syksyn aikana myös miljöössä tai vaihtoehtoisesti kotonanne. Jos sinulla on mielessäsi jokin teidän perheellenne tärkeä paikka, niin kuvataan siellä!  Vaihtoehtoisesti minä voin ehdottaa sopivia kuvauspaikkoja teidän perheellenne. Ulkokuvauksessa omia suosikkipaikkojani ovat luonnonkauniit niityt sekä rauhalliset rannat.

Kuinka kauan lapsikuvaus kestää?

Kuvaukseen kannattaa varata aikaa kuvauspaketista riippuen 1-2 tuntia.

Kuvaustyylini on rentoa asettelua, jossa keskityn juuri sinun lapseesi jättäen turhat rekvisiitat pois. Suosin vaaleita sävyjä ja luonnonmateriaaleja.

Miten valmistautua kuvaukseen?

Kuvauksen varaamisen jälkeen saat minulta kattavat ohjeet siitä miten kuvaukseen voi valmistautua. Saat myös vinkkejä siitä mitkä ovat hyviä kuvausvaatteita lapsikuvaukseen. Autan sinua mielelläni myös kuvausvaatteiden valinnassa.

Ajattomia kuvia
omista rakkaista

Myös perhekuvia

Suosittelen koko sydämestäni ottamaan lapsikuvauksen yhteydessä myös perhekuvia. Uskon todella, että ne tulevat olemaan sinulle niitä kaikista tärkeimpiä. Kuvat, jossa koko perhe on yhdessä ja josta todella välittyy onni.

lapsikuvaus
yksivuotiskuvaus

Varaa aika

Varataanko kuvausaika? Vai

haluaisitko kysyä minulta jotakin?

Laita minulle viestiä niin vastaan mielelläni.

1 vuotis kuvaus kokemuksia

Kävin poikani kanssa 1-v. kuvauksissa Elinan luona. Elinan tyyli kuvauksissa on hyvin lämminhenkinen ja hän saa parhaat puolet esiin niin pienistä kuin vähän isommistakin kuvattavista kohteista. Tallentuneista kuvista huokui hyvin aito ja lämmin tunnelma, juuri se mitä meillä kotona oikeasti on. Kuvia on ihana katsella tulevaisuudessa. Voin lämpimästi suositella Elinaa, mikäli toiveissa on ikuistaa ihania perheen yhteisiä hetkiä.

-Minna

Isot kiitokset Elina jälleen ihanista kuvista! Elina on todellinen pro ja kuvaussessio oli niin kiva ja rento, että nelivuotiaamme kysyi jälkeenpäin milloin hän saa tulla uudestaan!

-Mikaela

Kävimme Elinan luona aiemmin newborn kuvauksessa ja nyt kävimme ottamassa 1-vuotis kuvat pojastamme. Kuten edellisellä kerralla, tämäkin kuvaussessio oli aivan ihana ❤ Saimme pojastamme Elinan ansiosta taltioitua ihanat, upeat kuvat! Ja kuvaushetki itsessään oli ihanan rento ja nautimme kaikki kovasti. Voin ehdottomasti suositella Elinaa omien kokemusteni perusteella! ❤

-Essi

Ota yhteyttä

Emme ole juuri nyt tavoitettavissa, mutta laitathan sähköpostia. Palaamme asiaan mahdollisemman pian.

0

Start typing and press Enter to search